Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
James Chen Mr. James Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

V1

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • Photocatalysis Air Purifier pikeun Rumah Sakit
    Photocatalysis Air Purifier pikeun Rumah Sakit
  • Éropa bersih hawa hépa nyaring hawa nyucikeun bumi
    Éropa bersih hawa hépa nyaring hawa nyucikeun bumi
  • hvac purifier hawa patut imah bersih hawa
    hvac purifier hawa patut imah bersih hawa
  • Purni hawa ACAC sterilizer hawa honeywell plasma
    Purni hawa ACAC sterilizer hawa honeywell plasma
  • hawa sentral pm 2,5 purner pembersih hawa bersih
    hawa sentral pm 2,5 purner pembersih hawa bersih
  • Hawa bersih saringan karbon dimurnikeun pm2.5
    Hawa bersih saringan karbon dimurnikeun pm2.5
  • Purifier Udara pikeun Perawatan Gas Limbah Industri
    Purifier Udara pikeun Perawatan Gas Limbah Industri
  • Alat Purifikasi Udara Industri
    Alat Purifikasi Udara Industri
  • Peralatan Beresih Udara pikeun Industri
    Peralatan Beresih Udara pikeun Industri
  • Kamar bersih profésional sareng HVAC
    Kamar bersih profésional sareng HVAC

ABOUT US

V1 Téhnologi Lingkungan Co ,. Ltd. didirikan sasarengan ku V1 Industrial HK Limited sareng Da An Gene Co., Ltd. tina Sun Yat-Sen University, anu mangrupikeun perusahaan saham téknologi ilmiah sareng tinggi, nunjukkeun dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng ogé layanan purna jual kanggo Cleanroom, Electronic Air Cleaner, Medical Air Sterilizer, filter hawa pikeun industri, komérsial sareng padumukan. V1 gaduh sababaraha ahli senior sareng teknisi anu parantos langkung ti 10 taun ngalaman. Produk parantos ngalangkungan otoritas anu sah. Baktéri alami dina hawa dileungitkeun 91,5% sareng épisiénsi sterilisasi langkung ti 90%. Produk anu nganggo téknologi inti tina purifikasi sterilisasi 3 dina 1 Semikonduktor, sareng kéngingkeun patén-patén énggal praktis nasional sareng aplikasi pikeun patén penemuan, diaudit sareng dilélér ku Komisi Perencanaan Kaséhatan sareng Kulawarga Provinsi Guangdong. Ti saprak 2011, ngadegna V1 Lingkungan Téhnologi Co ,. LTD., Urang tetep nempel kana inovasi pribumi sareng patuh kana konsép sareng kawijakan kualitas "ngarah kana téknologi, kualitas luhur sareng efisiensi, orientasi pelanggan, patuh kontrak" pikeun ningkatkeun daya saing inti. "Pelayanan anu propésional sareng kualitas luhur" mangrupikeun tujuan sareng udagan kami nyaéta pikeun nyayogikeun produk anu sampurna sareng jasa perhatian pikeun nasabah Posisi Strategis Dina 3-5 taun ka payun, V1 bakalan fokus kana pamekaran diri, manufaktur sareng penjualan dina Sterilisasi Air Médis, Perangkat Sértis Udara Pusat Pemurnian Sterilisasi sareng filter Air, konsolidasi sareng nguatkeun posisi pamasaran saacanna di bumi, mekarkeun pasar domestik anu sanés sareng pasar ékspor, sahingga netepkeun sareng ngahijikeun posisi pasar. Tujuan Kami Disinfeksi hawa kelas munggaran di dunya sareng panyadia layanan terpadu di dunya "Kawentar dunya, kelas munggaran domestik" Kalimat ieu henteu ngan ukur tujuan sadaya kolega di Lingkungan V1, tapi ogé arah perjuangan anu jelas dina perusahaan. Tulisan ieu ngalangkungan tujuan pangukuran sareng pamutahiran anu komprehensif ngeunaan kakuatan brand V1, sumber daya manusa, tingkat R&D, jaringan pamasaran, layanan purna jual, sareng budaya perusahaan.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2014
    We Were Established In 2014.
  • 200
    Our Factory Have More Than 200 Employees.
  • 1000
    More Than 1000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan