Komunikasi karo Supplier? Supplier
James Chen Mr. James Chen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

V1

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Pemurni Udara Photocatalysis kanggo Rumah Sakit
    Pemurni Udara Photocatalysis kanggo Rumah Sakit
  • Cleaner udara Eropa hepa filter udara pemurni udara
    Cleaner udara Eropa hepa filter udara pemurni udara
  • hvac air purifier regane luwih resik kanggo omah
    hvac air purifier regane luwih resik kanggo omah
  • Pemurni udara HVAC sterilisasi udara madu madu
    Pemurni udara HVAC sterilisasi udara madu madu
  • udhara tengah pm 2,5 pembersih udara sing resik
    udhara tengah pm 2,5 pembersih udara sing resik
  • Udhara hawa saringan pm2.5 saringan karbon
    Udhara hawa saringan pm2.5 saringan karbon
  • Pembersih Udara Kanggo Perawatan Gas Limbah Industri
    Pembersih Udara Kanggo Perawatan Gas Limbah Industri
  • Piranti Penyucian Udara Industrial
    Piranti Penyucian Udara Industrial
  • Peralatan Pembersih Udara Kanggo Industri
    Peralatan Pembersih Udara Kanggo Industri
  • Kamar resik profesional kanthi HVAC
    Kamar resik profesional kanthi HVAC

ABOUT US

V1 Teknologi Lingkungan Co ,. Ltd. disiyapake dening V1 Industrial HK Limited lan Da An Gene Co., Ltd. Universitas Sun Yat-Sen, yaiku perusahaan saham teknologi ilmiah lan dhuwur, sing ditemtokake ing riset, pangembangan, produksi, penjualan lan uga layanan purna jual kanggo Cleanroom, Electronic Air Cleaner, Medical Air Sterilizer, Filter udara kanggo industri, komersial lan omah. V1 duwe sawetara ahli senior lan teknisi sing wis pengalaman luwih saka 10 taun. Produk kasebut wis ngliwati otoritas kukum. Bakteri alami ing udara ngilangi 91,5% lan efisiensi sterilisasi luwih saka 90%. Produk kanthi teknologi inti saka 3 ing 1 pemurnian sterilisasi Semikonduktor, lan menang paten anyar praktis nasional lan aplikasi kanggo paten penemuan, diaudit lan dianugerahi Komisi Kesehatan lan Keluarga Berencana Provinsi Guangdong. Wiwit taun 2011, panyiapan Teknologi Lingkungan V1 Co ,. LTD., Kita tetep ngupayakake inovasi pribumi lan nuruti konsep lan kabijakan kualitas "anjog ing teknologi, kualitas lan efisiensi tinggi, orientasi pelanggan, tundhuk kontrak" kanggo nambah daya saing inti. "Layanan profesional lan berkualitas tinggi" minangka tujuan lan target yaiku nyedhiyakake produk sing sampurna lan layanan sing perhatian kanggo pelanggan Posisi Strategis Ing 3-5 taun kepungkur, V1 bakal fokus ing pengembangan, manufaktur lan penjualan mandhiri ing Sterilisasi Udara Medis, Piranti Pemurnian Sterilisasi AC Pusat lan filter Udara, nggabungake lan nguatake posisi pemasaran sadurunge ing omah, nggedhekake pasar domestik liyane lan pasar ekspor, saengga nggawe lan nggabungake posisi pasar. Tujuan Kita Penyedia desinfeksi udara kelas pertama domestik lan kondhang ing dunya sing misuwur ing jagad "Kelas pertama domestik terkenal domestik" Ukara kasebut ora mung dadi target para kolega ing Lingkungan V1, nanging uga arah perjuangan sing jelas ing perusahaan kasebut. Artikel iki nyakup target pangukuran lan pangapikan lengkap babagan kekuatan merek V1, sumber daya manusia, level R&D, jaringan pemasaran, layanan purna jual, lan budaya perusahaan.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2014
    We Were Established In 2014.
  • 200
    Our Factory Have More Than 200 Employees.
  • 1000
    More Than 1000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki